Flyttfirman som vet hur man packar

Vi är flyttfirman som vet hur man packar ner dina ägodelar på bästa möjliga sätt, detta så att de inte ska riskera att komma till skada. Det är en av de många saker som vi lärt oss som ett resultat av vår långa erfarenhet. En annan sådan sak är att det är oerhört viktigt att packa luftigt och undvika att pressa ner olika prylar i flyttlådorna.

Rör det sig om ömtåliga föremål? Vi är flyttfirman där du inte behöver oroa dig för dessa. Vi ser nämligen till att linda in de i tidningspapper istället för silkespapper. Många andra firmor gör misstaget att använda sig av just silkespapper, något som är ett misstag eftersom tidningspapper förser ömtåliga saker med ett bättre skydd.

Detta må låta som en självklarhet, men det är det tyvärr inte alltid. Det vi syftar på är att icke ömtåliga saker, till exempel böcker, bör packas i botten av flyttlådorna och ömtåliga prylar överst. Genom att följa denna regel kan man försäkra sig om att inget kommer att komma till skada, detta så länge man behandlar flyttlådorna varsamt förstås.

Vi kan hjälpa dig med kort varsel

Vi är också flyttfirman för dig som behöver flytthjälp med kort varsel. Vi är nämligen flyttfirman som det räcker att kontakta en vecka i förväg för att få hjälp med sin flytt. Det gör oss bland annat till ett utmärkt alternativ för dig som behöver hjälp snabbt.

Vi förser dig med tips och råd

Vi är även flyttfirman som du kan vända dig till för rådgivning gällande din flytt. Detta inkluderar allt från hur du ska vika dina flyttkartonger till andra saker som det är bra att tänka på vid en flytt.