Vi hjälper både privatpersoner och företag

De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Flytthjälp

Ska du snart flytta? Behöver du flytthjälp? Då behöver du bara ta kontakt med oss. Vi hjälper dig med allt kring själva flytten, inklusive packning, transport och flyttstädning. På så sätt kan du genomföra din flytt utan att själv behöva stå för grovgörat, utan det är det istället vi som gör.

img

Magasinering

Behöver du ha någonstans att förvara dina saker, antingen under en kortare eller längre period? Då är även magasinering något som vi erbjuder. Detta erbjuder vi, likt våra övriga tjänster, åt både privatpersoner och företag.

img

Byggtjänster

Vi är ett mångsidigt företag, något som bland mycket annat innebär att vi också erbjuder vissa typer av byggtjänster. Det rör sig främst om enklare snickeriarbeten och små renoveringar. Vi kan dock även hjälpa dig med byggstädning och erbjuder bärhjälp vid byggarbetsplatser.

img

Annan städhjälp

Vi kan inte bara hjälpa dig med flyttstädningar och byggstädningar, utan även med trappstädning och andra regelmässiga städtjänster. Det kan till exempel röra sig om allt från städning av köpcentrum till städning av kontor.